MASAŽE ZA ŽENE I TRETMANI TIJELA

Odvojite vrijeme od svakodnevnog stresa

ČUVAJTE SVOJE ZDRAVLJE


Masaža je jedna od najstarijih medicinskih tehnika.

Ona je lijek za mnoga kronična stanja kao što su bol u leđima, visoki krvni tlak, dijabetes i depresija. Napetost, stres, uznemirenost, tjeskoba i slična psihoemotivna stanja najčešći su uzrok raznih fizičkih poremećaja i mogu se spriječiti redovitim masažama. Glavni cilj masaže je opuštanje tijela i duha.

Massage

Aromamasaža

Aromamasaža je ugodna, mirisna i opuštajuća masaža. Zavisno od kemijskog sastava, eterična ulja mogu djelovati umirujuće ili stimulirajuće. Tijekom masaže eterična ulja kroz pore ulaze u tkivo i krvotok i prenose se po cijelom tijelu. Ulje ovisno o svom kemijskom sastavu djeluje na određene organe, tkiva, hormonski i živčani sustav. Također, ulja djeluju svojim mirisom na emocije i duh.

Anticelulitna masaža

Anticelulitna masaža ubrzava eliminaciju toksina i nakupljanje masnih naslaga na kritičnim zonama. Tehnika masaže je malo jača. Na taj način u tim zonama celulit počinje reagirati, koža pocrveni i zagrijava se. Ne smiju se nanijeti masnice jer to dovodi do trganja masnoće, a ne do razgradnje.

Antistres masaža

Preporučuje se osobama koje su izložene stresu zbog užurbanog načina života. Leđa se masiraju jačim pritiskom, dok dekolte, lice i vlasište nježnijim pokretima donose mir i ugodu.

Hot stone masaža

Hot stone masaža je masaža toplim kamenjem. Jedinstvena je i drevna tehnika masaže koja potječe od starih indijanskih plemena, koja su koristila specijalno vulkansko kamenje za lječenje različitih psihofizičkih tegoba, potpuno opuštanje, obnavljanje energije i detoksikaciju kompletnog organizma. Ova masaža ima izniman efekt drenaže i izbacivanje štetnih tvari, blagotvorno djeluje protiv stresa, napetosti i zakočenosti mišića, loše cirkulacije, raznih reumatskih stanja, boli u leđima, tjeskobe, nesanice i depresije.

Masaža kamenjem predstavlja jedinstvenu povezanost s prirodom, nudeći nam njenu ljepotu i duhovnost koju vrlo često zaboravljamo. Primjene ručnih tehnika u kombinaciji s kamenjem intenziviraju kontakt uslijed svojstvene energije kamenja i univerzalne energije, te pomažu u protoku energije i usmjeravaju vitalnu energiju u područja koja su blokirana.

To je masaža koja liječi tijelo, um i dušu.

Anticelulitni tretmani tijela ( lipolaser, kriolipoliza )

Lipolaser

Druga vrlo popularna i učinkovita metoda je lipolaser, koja podrazumijeva topljenje masnih naslaga i celulita uz pomoć fotomehaničkog učinka laserske zrake. Stoga je proces potpuno bezbolan te ugodniji u odnosu na ostale tretmane.

Tretman se ne preporučuje trudnicama, osobama koje imaju pacemaker, anginu pektoris, epilepsiju te osobama koje su unutar pet godina imale infarkt i koje su ugrađivale implantate unutar godine dana.

Prednosti:

  • vrlo ugodan i opuštajući način mršavljenja
  • sigurno i brzo smanjenje masnih naslaga bez nuspojava
  • smanjenje obujma od 1 do 5 cm samo jednim tretmanom
  • ne izbacuje vodu iz tijela već samo topi masne stanice
  • postiže se gubitak obujma, težine i oblikovanja tijela
  • nakon tretmana koža je pomlađena i njegovana
  • dokazano najbolja metoda gubitka obujma u centimetrima
  • preporučeni razmak između tretmana je jedan dan

Riječ je o novim provjerenim tehnologijama i tretmanima mršavljenja, koji omogućuju gubitak centimetara i težine te oblikovanje i pomlađivanje kože bez rizika i nuspojava, a rezultati su vidljivi u vrlo kratkom roku, naglašavaju iz kozmetičkog studija Renata, gdje uspješno uklanjaju masne naslage pomoći navedenih metoda.

Celulit je vječna patnja svih žena jer borba protiv njega je vrlo dugotrajna i potrebno je puno strpljenja. Osim genetike, uzroci nastanka celulita su loša prehrana, nedostatak fizičke aktivnosti te ubrzani način života. I nakon bezbroj dijeta, preparata i detoksikacija, sigurno mislite da nema rješenja i da se morate pomiriti s viškom masnih naslaga. Ipak nije sve tako crno jer postoje učinkoviti tretmani protiv celulita.

Kriolipoliza

Jedan od njih je kriolipoliza, efikasan i učinkovit tretman čiji su rezultati odmah vidljivi. Ono po čemu se ističe je sigurnost jer ne izaziva oštećenje okolnog tkiva. Zato je i postao tretman koji je izazvao pravu estetsku revoluciju. Postupkom hlađenja na vrlo niskim temperaturama ( do -5 C) dolazi do smrzavanja i odumiranja masnih stanica.

Riječ je o prirodnom smanjenju masnih naslaga na neinvazivan i bezbolan način. Tretman pokreće usporeni metabolizam, a smanjivanje masnih naslaga nastavlja se i nakon tretmana. Ispitivanja su pokazala kako samo jedan tretman može uništiti oko 25 posto masnih stanica te se mogu tretirati različita područja na tijelu (noge, bokovi, bedra, trbuh ili ruke).

Izrađeno s od div3r.com | © 2021 Studio Renata d.o.o.

Facebook icon Instagram icon