MASAŽE ZA ŽENE I TRETMANI TIJELA

Odvojite vrijeme od svakodnevnog stresa

ČUVAJTE SVOJE ZDRAVLJE


Masaža je jedna od najstarijih medicinskih tehnika.

Ona je lijek za mnoga kronična stanja kao što su bol u leđima, visoki krvni tlak, dijabetes i depresija. Napetost, stres, uznemirenost, tjeskoba i slična psihoemotivna stanja najčešći su uzrok raznih fizičkih poremećaja i mogu se spriječiti redovitim masažama. Glavni cilj masaže je opuštanje tijela i duha.

Massage

Aromamasaža

Aromamasaža je ugodna, mirisna i opuštajuća masaža. Zavisno od kemijskog sastava, eterična ulja mogu djelovati umirujuće ili stimulirajuće. Tijekom masaže eterična ulja kroz pore ulaze u tkivo i krvotok i prenose se po cijelom tijelu. Ulje ovisno o svom kemijskom sastavu djeluje na određene organe, tkiva, hormonski i živčani sustav. Također, ulja djeluju svojim mirisom na emocije i duh.

Anticelulitna masaža

Anticelulitna masaža ubrzava eliminaciju toksina i nakupljanje masnih naslaga na kritičnim zonama. Tehnika masaže je malo jača. Na taj način u tim zonama celulit počinje reagirati, koža pocrveni i zagrijava se. Ne smiju se nanijeti masnice jer to dovodi do trganja masnoće, a ne do razgradnje.

Antistres masaža

Preporučuje se osobama koje su izložene stresu zbog užurbanog načina života. Leđa se masiraju jačim pritiskom, dok dekolte, lice i vlasište nježnijim pokretima donose mir i ugodu.

Hot stone masaža

Hot stone masaža je masaža toplim kamenjem. Jedinstvena je i drevna tehnika masaže koja potječe od starih indijanskih plemena, koja su koristila specijalno vulkansko kamenje za lječenje različitih psihofizičkih tegoba, potpuno opuštanje, obnavljanje energije i detoksikaciju kompletnog organizma. Ova masaža ima izniman efekt drenaže i izbacivanje štetnih tvari, blagotvorno djeluje protiv stresa, napetosti i zakočenosti mišića, loše cirkulacije, raznih reumatskih stanja, boli u leđima, tjeskobe, nesanice i depresije.

Masaža kamenjem predstavlja jedinstvenu povezanost s prirodom, nudeći nam njenu ljepotu i duhovnost koju vrlo često zaboravljamo. Primjene ručnih tehnika u kombinaciji s kamenjem intenziviraju kontakt uslijed svojstvene energije kamenja i univerzalne energije, te pomažu u protoku energije i usmjeravaju vitalnu energiju u područja koja su blokirana.

To je masaža koja liječi tijelo, um i dušu.

Anticelulitni tretmani tijela ( lipolaser, kriolipoliza )

Lipolaser

Druga vrlo popularna i učinkovita metoda je lipolaser, koja podrazumijeva topljenje masnih naslaga i celulita uz pomoć fotomehaničkog učinka laserske zrake. Stoga je proces potpuno bezbolan te ugodniji u odnosu na ostale tretmane.

Tretman se ne preporučuje trudnicama, osobama koje imaju pacemaker, anginu pektoris, epilepsiju te osobama koje su unutar pet godina imale infarkt i koje su ugrađivale implantate unutar godine dana.

Prednosti:

  • vrlo ugodan i opuštajući način mršavljenja
  • sigurno i brzo smanjenje masnih naslaga bez nuspojava
  • smanjenje obujma od 1 do 5 cm samo jednim tretmanom
  • ne izbacuje vodu iz tijela već samo topi masne stanice
  • postiže se gubitak obujma, težine i oblikovanja tijela
  • nakon tretmana koža je pomlađena i njegovana
  • dokazano najbolja metoda gubitka obujma u centimetrima
  • preporučeni razmak između tretmana je jedan dan

Riječ je o novim provjerenim tehnologijama i tretmanima mršavljenja, koji omogućuju gubitak centimetara i težine te oblikovanje i pomlađivanje kože bez rizika i nuspojava, a rezultati su vidljivi u vrlo kratkom roku, naglašavaju iz kozmetičkog studija Renata, gdje uspješno uklanjaju masne naslage pomoći navedenih metoda.

Celulit je vječna patnja svih žena jer borba protiv njega je vrlo dugotrajna i potrebno je puno strpljenja. Osim genetike, uzroci nastanka celulita su loša prehrana, nedostatak fizičke aktivnosti te ubrzani način života. I nakon bezbroj dijeta, preparata i detoksikacija, sigurno mislite da nema rješenja i da se morate pomiriti s viškom masnih naslaga. Ipak nije sve tako crno jer postoje učinkoviti tretmani protiv celulita.

Kriolipoliza

Jedan od njih je kriolipoliza, efikasan i učinkovit tretman čiji su rezultati odmah vidljivi. Ono po čemu se ističe je sigurnost jer ne izaziva oštećenje okolnog tkiva. Zato je i postao tretman koji je izazvao pravu estetsku revoluciju. Postupkom hlađenja na vrlo niskim temperaturama ( do -5 C) dolazi do smrzavanja i odumiranja masnih stanica.

Riječ je o prirodnom smanjenju masnih naslaga na neinvazivan i bezbolan način. Tretman pokreće usporeni metabolizam, a smanjivanje masnih naslaga nastavlja se i nakon tretmana. Ispitivanja su pokazala kako samo jedan tretman može uništiti oko 25 posto masnih stanica te se mogu tretirati različita područja na tijelu (noge, bokovi, bedra, trbuh ili ruke).

© Copyright 2018 | Sva prava pridržana by div3r.com

Facebook icon Instagram icon