O NAMA

Višegodišnje iskustvo, dokazana stručnost, individualni tretmani

Kozmetički salon “Studio Renata” utemeljen je 2009. godine. Više od 9 godina, sa zadovoljstvom Vam pomažemo u njezi lica, tijela i noktiju na rukama i nogama. Kroz sve te godine nudimo Vam vrhunsku uslugu i kvalitetu. Najveće bogatstvo našeg salona su djelatnice i naši klijenti koji nam poklanjaju već godinama svoje povjerenje.

2014. godine investiramo u aparaturu za neinvazivno oblikovanje tijela; lipolaser, cryo, radiofrekvenciju, aparat za limfnu drenažu te IPL – aparat za trajno uklanjanje dlačica.

Neki od naših najtraženijih tretmana su:

  • tretmani lica: dijamantna mikrodermoabrazija, radiofrekvencija, ugradnja klasičnih, 3D i volumenskih ekstenzija trepavica
  • tretmani tijela: razne vrste masaža, anticelulitni tretmani, lipolaser, kriolipoliza, aparativna limfna drenaža nogu i trbuha
  • depilacije: toplim i tekućim voskom, te depilacija šećernom pastom (egipatska depilacija)
  • IPL – trajno uklanjanje dlačica
  • trajni lak, ugradnja i geliranje noktiju na rukama i nogama
  • IBX tretman za obnavljanje noktiju
  • Lifting prirodnih trepavica

Uz pravilnu njegu lica i razne tretmane, pomažemo Vam da umanjite ili uklonite nastale nepravilnosti, a uz razne tretmane da naglasite ono što Vas čini drugačijim od drugih. Na taj način, brinemo i o uljepšavanju i redovitom održavanju vašeg lica i tijela. Želimo da se osjećate ugodno i zadovoljno sa profesionalno odrađenim tretmanima.

Sve naše kozmetičarke uz završeno školovanje za struku u kojoj rade, nadograđuju i nastavljaju širiti svoja znanja na seminarima i edukacijama, kao što su; edukacije za njegu lica, tečaj za ugradnju ekstenzija trepavica i Lifting prirodnih trepavica, edukacije za neinvazivno oblikovanje tijela te pohađanjem tečaja za ugradnju i geliranje noktiju.

Face care

Posjetite naš salon, opustite se i uživajte u pomno i individualno odabranim i prilagođenim tretmanima.

Vratite si dobro raspoloženje, osmijeh na lice i promijenite svoj dan na bolje :)

Izrađeno s od div3r.com | © 2021 Studio Renata d.o.o.

Facebook icon Instagram icon